Awards category:


MSUV

location: Novi Sad | size: 850m2 | status:competition

Shortlisted at the invited competition, the strategy is about connecting outdoor and indoor space belonging to the Museum of Contemporary Art in Novi Sad, designed by architect Ivan Vitić. The aim is to create better connection between the museum and the city. The proposed architectural intervention allows for both informal and staged activities to unfold at the entrance lobby and the plateau in front of it. The resulting, architectural project consists of the three segments: Reconstruction of the plateau, construction of the new pavilion-like entrance, and adaptation of the existing lobby. Read more


Salvija Square


Slavija Square

location: Belgrade | size:20 000m2 | status:competition

Second prize at the competition to redesign Slavija Square in Belgrade. The proposal aims to create a new public space at the busy traffic junction in Belgrade. The notions of movement and change are taken as two departing points of the study. The movement is related to the dynamics of numerous vehicular and pedestrian traffic routes which all intersect at Slavija Square. The change is related to the weather, most notably to rain or snow falls, but also manifested more subtly through oscillations of temperature, humidity and solar radiation. The proposed interventions consist of many elements, rather than a single and central gesture. Read more


2nd Prize at the Competition for the Kiosk in Belgrade

http://www.dab.rs/projektikonkursi/375-bulevarski-kiosk.html


Award at the competition for five kindergartens in Belgrade

http://www.dab.rs/konkursi-u-toku/266-39.html